dimarts, 5 de març del 2019

"DIA DE LA DONA"


FEMINISME és la idea radical que les dones som persones.

Angela Davis ( Activitsta afroamericana)


Al llarg d'aquesta setmana l'alumnat  de l'escola,  des de les tutories,  treballaran diferents jocs i activitats que fomentin la coeducació i el fet que nenes i nens som tots iguals i tenim els mateixos drets i deures. 

            Algunes de les activitats programades són:

  •  Dimarts 5 de març conferència a càrrec de la Dra. Núria Salán de la UPC de Terrassa sobre la DONA, la ciència i la tecnologia, adreçada a l'alumnat de Cicle Superior. "Cal que més noies es dediquin a la tecnologia". 


  • Exposició " Les Dones importants a la història" , oberta a les famílies. Des de la biblioteca de l'escola ens convidaran a fer un recorregut per dones importants que no han estat reconegudes .
  • Tardes de jocs : M'agrada el rosa i m'agrada el blau; El joc de les tasques de la llar; El rellotge del temps ; Els nostres titelles, La meva feina; Vet aquí que una vegada ...
          Us deixem un petit recull de l'activitat d'aquest matí , ha estat una conferència genial!


Per cert, sabeu que qui va inventar el Wifi, el GPS i el Bluetooth, va ser una dona !
Hedy Lamarr, va inventar un sistema de comunicació que és la base del WiFi, el Bluetooth i altres tecnologies actualment en ús."No hi ha barrera, pany ni forrellat que puguis imposar a la llibertat de la meva ment"

                                                                                      Virginia Woolf, escriptora
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada