dijous, 29 de març del 2018

We are here celebrating...
El dia 22 de març vam celebrar el nostre 6è English Day. Com sempre, tota l'escola es va engrescar a la celebració.
Durant tot  el matí, des dels més petits als més grans, van realitzar activitats on la pràctica de la llengua anglesa era la protagonista i sempre intentant fer servir totes les destresses.

L' alumnat d'Educació Infantil va jugar al domino, al bingo, al memory, al touch something colour... i també van fer una entrada per poder veure l'obra de teatre en anglès que feien els alumnes de 5è, anomenada The girl in the jungle.
A Cicle Inicial van fer activitats com el Simon says, on es practiquen accions i parts del cos en anglès; el pictionary on es reforcen els números i els objectes de l'aula; el bingo de números on es practiquen els números de l'1 al 30 i el clàssic Who took the cookie? amb molt de ritme i on l'alumnat es converteix en animals i repasen aquest vocabulari.


Cicle Mitjà va realitzar diferents jocs dintre de les tres activitats proposades. Al board games van fer odd one out, wordcircles, crosswords, wordsearches, numbers and opposites puzzles. El Kahoot on demostraven els seus coneixements i els posaven en pràctica. I el Mix-up activities, on hi havien quatre jocs: el what, on havien de relacionar frases amb imatges; el "ping-pong" challenge, on havien de resoldre una multiplicació, buscar la pilota amb el resultat i fer el circuit; el misspelled words, on havien de trobar l'errada a la paraula i escriure-la correctament i el chinese whisper, on es deia una frase i els alumnes havien d'anar a buscar l'imatge corresponent.Els veterans de l'escola, Cicle Superior, van fer activitats com el Who is who? on es fa un repàs de molt vocabulary i estructures gramaticals; el I don't know, el nostre pasapalabra particular; i el Karaoke on havien d'escoltar les caçons i omplir els buits amb les paraules corresponents.
A la tarda l'alumnat d'Educació Infantil i 1r van anar a veure l'obra The girl in the jungle, on els alumnes de 5è eren els protagonistes...they really had a good time!!

See you next year in another English Day!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada