divendres, 13 de novembre del 2015

La Marató 2015: diabetis i obesitat


"La 24a edició de La Marató de TV3 es dedicarà a la diabetis i l'obesitat, les malalties metabòliques més freqüents a Catalunya, segons ha decidit el Patronat de la Fundació a proposta de la Comissió Assessora Científica".
Més informació al web de la marató: http://www.tv3.cat/marato/malalties


CONTRA LA DIABETIS I L'OBESITAT: MENJA BÉ I MOU-TE! ”

Benvolgudes famílies,

El proper diumenge 13 de desembre és el dia de la Marató de TV3. Com cada any Cal Músic s'uneix a la marató de tv3 que enguany està dedicada a la diabetis i l'obesitat. Com a escola us volem demanar la vostra participació de TRES maneres:

1. Si voleu assistir a l'activitat (13 de desembre) que hem preparat us heu d'inscriure de la següent forma:

Família :
Signatura dels pares:
Nº d'assistents (els vostres/ les vostres fills/es els heu de comptar com assistents):



(1 euro per cada assistent)

Dia de la inscripció i pagament : DILLUNS 30 DE NOVEMBRE A LES 12:30H. I DIMARTS 1 DE DESEMBRE A LES 16.30 H. A CONSERGERIA (CAL ENTREGAR LA BUTLLETA AL MOMENT DE FER EL PAGAMENT)
Per raons de seguretat i previsions, aquells que no estigueu inscrits després del dia 1 de desembre no podreu assistir a l'activitat.

2.  Fent un mural gegant ple d'imatges i dibuixos que representin hàbits saludables per combatre aquestes malalties. Si voleu participar heu de fer un dibuix o un col·lage amb la tècnica que volgueu, tot respectant la mida de la cartolina que us facilitarem i l'heu d'entregar amb nom, cognoms i curs de l'alumne al darrere de la cartolina.

La cartolina s'entregarà a la tutora màxim el dia 30 de novembre. 

3. Us proposem que durant tot el curs els DIMECRES porteu una peça de fruita per esmorzar, així fomentarem hàbits saludables pel que fa a l'alimentació. 



A més, l'AMPA ha organitzat els tallers per la Marató, teniu més informació a: http://www.ampacalmusic.info/index.php?option=com_content&view=article&id=84:inscripcions-tallers-2015&catid=9&Itemid=133



Agraïm la vostra solidaritat i participació.
Comissió de festes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada