dijous, 17 de setembre del 2015

L'adaptació a P3

  Benvolgudes famílies,
 
els nens i nenes de P3 estem en període d'adaptació i durant aquesta setmana estem coneixent la nostra escola. Les nostres mestres, Mònica i Laura, amb el reforç dels especialistes i tutors del centre, ens estan ajudant a aquest procés.

Aquests dies hem estat jugant, mirant contes, fent dibuixos, etc. Però no tot ha estat jugar, hem començat a fer les rutines i hàbits d'higiene i esmorzar. També hem conegut un altre espai, el pati, hem jugat al sorral i hem anat per la carretera amb les motos i els patinets. 

Ja comença a agradar-nos molt!!! 
 
Demà, divendres 18, us esperem en horari adaptat de matí i tarda (9.15 a 12.15 i de 15.15 a 16.15) amb servei de menjador i acollida per aquells que ho necessitin. A partir de dilluns, en l'horari habitual fent les entrades i sortides normalitzades.

Les mestres de P3


"El procés d’adaptació a l’escola és llarg i caldrà respectar el temps que necessiti cada infant per sentir-se còmode. La durada dependrà de les experiències que els nens i nenes tinguin quan arribin a l’escola, de les seves vivències anteriors i com s’estableixin les relacions en els primers moments". Extret del blog: ferdemestres.blogspot.com.es
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada