dimarts, 3 de febrer del 2015

Carnaval 2015 !!!

Benvolguts xics i grans, grassos i prims, alts i baixos, simpàtics i antipàtics ...
Ens complau anunciar-vos que el Senyor Carnestoltes , Rei dels Poca-soltes, príncep de la disbauxa i sabedor de la rauxa, ens visitarà el proper dimarts, 10 de febrer a les 15 hores, per tal de convidar-nos a participar a la festa de Carnaval!!
Per rebre a sa Majestat portarem “detallets” que commemoraran els darrers 10 carnavals viscuts a la nostra escola; aquesta serà una altra activitat del Xè aniversari.  Cantarem i ballarem amb bon humor i molta marxa; així doncs iniciarem la disbauxa.

Activitats entorn el Carnaval 2015* Divendres 6 de febrer: Començarà la festa!! Els alumnes de CM, emissaris del Rei Carnestoltes, ens anunciaran per megafonia, cada dia després de l'esbarjo, les seves esbojarrades ordres pel dia següent, per tal que no ens despistem. Molta atenció, que regni la gresca i el bon humor!!!
    Cada dia un complement”: Al llarg de tota la setmana del 9 al 13 de febrer el Rei Carnestoltes ens imposa unes ordres que cal complir de cara a gaudir de la gresca.
* Dilluns 9 de febrer: “A l'escola vindràs vestit amb pijama i no et refredaràs”
* Dimarts 10 de febrer: A la tarda rebuda dels Rei Carnestoltes a les pistes de l'escola. El rebrem, cantarem, ballarem i un regal i el pregó li entregarem.
* Els alumnes de menjador hauran de venir vestits amb la roba que es posaran per a la disfressa de la seva classe a la tarda.
* Dimecres 11 de febrer: “Un pentinat estrafolari portaràs i una estona riuràs”
* Dijous 12 de febrer: “La cara et taparàs amb maquillatge, màscara o nas
* Divendres 13 de febrer: FESTA al gimnàs de l'escola. Cadascú que ens doni una sorpresa venint disfressats com vulguin des del matí. Recordeu portar una disfressa còmoda.

* LA SARDINA DISFRESSADA
  • A partir del divendres 13 fins al 17 de febrer: Cada alumne/a portarà decorada una plantilla de sardina que us donarem. Aquesta decoració no podrà sobresortit de la plantilla ja que després hi ha moltes dificultats per penjar-les. Gràcies.
  • Cada any us milloreu, feu servir l'enginy !! El Dimecres 18 de febrer donarem els premis a les categories de: la sardina més simpàtica, la més poca-solta, la més elaborada, la més original ...

* RECORDEU QUE EL DILLUNS 16 de Febrer ÉS EL SEGON DIA DE LLIURE DISPOSCIÓ, PER TANT L'ESCOLA ROMANDRÀ TANCADA.

BON CARNAVAL A TOTHOM!!!
Equip docent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada