dimecres, 24 d’abril del 2013

La família a l'escola


Dins del projecte educatiu, com bé sabeu ens agrada la participació i la implicació de la família en el procés educatiu dels infants. És per aquest motiu que a partir de la setmana del 2 de maig fins a la del 6 de juny obrim una nova tanda d’activitats en les que els impulsors sou vosaltres; pares, mares, avis, àvies ,... “Les tardes de família”.

Sota aquest títol volem encabir totes aquelles vivències, històries, anècdotes de la història popular, oficis, talents, narració de contes, representacions teatrals, mini concerts o danses, etc. que pares, mares, avis o àvies ens voleu aportar. Els vostres fills/es, néts/netes estaran orgullosos que vingueu a l’escola i participeu del seu espai.

Des d’aquí us engresquem, de ben segur que teniu quelcom que aportar. Us heu d'agrupar les famílies de cada classe i fer una activitat conjunta. En total haurien de sortir un màxim de 4 activitats per classe, a fi i efecte de poder ajustar els horaris de la resta d'activitats escolars.

A la porta de les aules, en el cas d’ Ed. Infantil i a la porta principal per C. Inicial, us penjarem una graella horària perquè us reserveu dels deis disponibles, el dia i hora que us vagi més bé. Qualsevol aclariment parleu directament amb les tutores.

Després dels darrers cursos en què la participació amb l’alumnat de Primària ha estat molt poca, adrecem aquesta activitat a Ed. Infantil i C. Inicial, sense desmerèixer qualsevol proposta que vulgueu fer a d’altres cursos.

L’Equip Docent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada