divendres, 22 d’abril del 2016

Setmana cultural 2016

Ahir vàrem realitzar els Tallers de Sant Jordi, enguany han girat entorn el BRASIL. Com podeu veure al blog, vam començar dimecres amb unes exhibicions de tradicions brasileres portades a terme per famílies de l'escola. 
Agraïm la col·laboració de totes les famílies que van venir a fer possible aquesta jornada on s'agrupen alumnes des de P3 a 6è. Aquí teniu una mostra dels tallers que es van realitzar:






Avui hem donat per finalitzada la setmana cultural amb les obres de teatre que preparen els alumnes de P5La llegenda de Sant Jordi i La princesa que anava vestida amb una bossa de paper
OBRES DE TEATRE











Com ja sabeu aquesta setmana estem treballant el Brasil. Aquesta tarda han vingut unes famílies de l'escola per ensenyar-nos algunes de les tradicions brasileres. Ens han explicat un conte, una cançó, unes danses i una exhibició de capoeira. Moltes gràcies!!








2 comentaris:

  1. Solo queria comentar, que el sistema de fotos no vale para nada, no se ven las fotos. Os lo deberíais plantear

    ResponElimina
  2. Bon dia anònim,
    l'objectiu dels blogs de la nostra escola és mostrar les activitats realitzades amb els alumnes (no als nens i nenes en primers plans) i les fotografies de la setmana cultural són una pinzellada de tot el que vàrem fer. Ens sap greu que no les puguis visualitzar, en els nostres dispositius si es veuen. Gràcies i salutacions.

    ResponElimina