divendres, 27 de novembre del 2015

FESTA D'HIVERN 2015 - 16 i altres informacions

Ja arriba l'hivern, el fred ja és aquí i any darrere any tots plegats celebrem la diada de l'hivern pels volts de Nadal.

Les activitats les celebrarem El divendres 18 de desembre 
  • Matí actuacions els alumnes d'Infantil i Cicle Inicial a partir de les 09:30 h fins les 12:00 h. a la sala d'actes de l'escola.
  • Tarda actuacions dels alumnes de Cicle Mitjà i Superior de Primària a partir de les 15:15 fins les 16:30 h a la sala d'actes de l'escola.

L'organització de les entrades a les actuacions aniran a càrrec de l'AMPA (* tal i com ja varen fer el curs passat). Recordeu que un cop hàgiu vist les actuacions dels nivells corresponents haureu de deixar l'escola per tal que puguin entrar els pares següents.


VESTUARI
Pel dia de la festa cal que vingui vestits amb pantalons o faldilla fosca i camisa o jersei de color blanc.

CAGATIÓ
A partir del dia 14 de desembre els alumnes poden portar-li menjar al tió: una peça de fruita o un grapat de fruits secs .

TALLERS D'HIVERN
El dilluns 21 de desembre farem els tallers de decoració d'hivern, els pares / mares que vulguin cooperar ( 2 per classe ) que ho comuniquin a les delegades de classe que ho faran arribar als tutors de cada nivell.

DIMARTS 22
Celebrarem la festa interna per tal que tots els alumnes vegin les actuacions dels deus companys/-es.
Aquest dia NO CALDRÀ QUE PORTIN ESMORZAR, llevat dels alumnes que tinguin alguna al·lèrgia alimentària que hauran de portar el seu.

VACANCES
Us recordem que el trimestre acaba el 22 de desembre en horari intensiu fins a les 13 h. Ens retrobarem novament el divendres 8 de gener.

D IVENDRES 8 DE GENER
El divendres 8 de gener els nens poden portar una joguina per jugar i compartir amb la resta de companys. Recordeu que ha d'anar marcada amb el nom.

SEP ( Suport educatiu personalitzat)
No hi haurà SEP des del 30 de novembre per avaluacions . Es reprendrà el dilluns 18 de gener de 2016.

Tot l'Equip docent i no docent us desitgem
Bones Festes !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada