divendres, 19 de setembre del 2014

L'adaptació a P3


Benvolgudes famílies,

els nens i nenes de P3 estem en període d'adaptació i durant aquesta setmana estem coneixent la nostra escola. Les nostres mestres, Mònica i Maribel, amb el reforç dels especialistes i tutors del centre, ens estan ajudant a aquest procés.

Aquests dies hem estat jugant a nines, construccions, cotxes, encaixos, etc. hem mirat contes, ballat, pintat a la pissarra i fins i tot alguna trucada amb un telèfon que tenim a la classe per dir-li a la mama i al papa que ja no ploro. Però no tot ha estat jugar, hem començat a fer les rutines i hàbits d'higiene i esmorzar. També hem conegut un altre espai, el pati, hem jugat al sorral i hem anat per la carretera amb les motos i els patinets. 

Ja comença a agradar-nos molt!!! Ens veiem el dilluns en l'horari habitual (9-12.25 / 15-16.25). 

Bon cap de setmana!!!! 

Els nens i les nenes de P3 A i B


"El procés d’adaptació a l’escola és llarg i caldrà respectar el temps que necessiti cada infant per sentir-se còmode. La durada dependrà de les experiències que els nens i nenes tinguin quan arribin a l’escola, de les seves vivències anteriors i com s’estableixin les relacions en els primers moments". Extret del blog: ferdemestres.blogspot.com.es
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada