dimecres, 23 d’octubre del 2013

Cal Músic per la Marató de TV3

Benvolgudes famílies de Cal Músic,    

El curs passat va ser el primer que vàrem participar com a escola a La Marató de TV3. Valorant la col·laboració i l’acollida que va tenir entre la comunitat educativa, l’escola ha fet una comissió de festes que està organitzant l’acte i per tant enguany també participarem. La Marató és el dia 15 de desembre i aquest any va de les malalties neurodegeneratives.  

Des d’aquesta comissió, entre d’altres coses, s’ha pensat com podeu col·laborar les famílies de l’escola per tal de recaptar diners amb motiu d’aquest acte tan solidari com és la Marató.
Així doncs:  
- Es faran TALLERS per fer manualitats, els divendres del mes de novembre (8,15,22 i 29) de 15 a 16:15 hores coordinats per mares voluntàries de l’escola.

- Els tallers estan adreçats a tots aquells que vulgueu participar mares, pares, tietes, avis, àvies, etc. 

- L’objectiu del taller és elaborar diferents manualitats amb la finalitat de posar-les a la venda recaptant així diners per a la marató. Per tant, no només participareu en un acte solidari sinó que de ben segur gaudireu aprenent una tècnica diferent en cada sessió.  
- Necessitem saber quantes persones s’apuntaran als tallers per fer una previsió de material i dels espais.

- El preu pels 4 tallers són 5 € (tant si veniu a un taller com a tots). Heu de pagar els 5€ de la inscripció el DILLUNS 4 DE NOVEMBRE a les 9:00, 15:00 (porta de la pista) i/o 16:30 a l’entrada principal de l’escola de primària. Mare/s que recullen els diners: Edith i Paqui (mares de 2n) i Olga Rebull (1r). 

- Us heu d’anotar a les graelles que trobareu a la porta principal i al suro d’educació infantil, durant la setmana del 28 al 31 d’octubre (Nom i cognom del familiar i marqueu amb una X el/s taller/s  en els que voleu participar). 

TALLERS

1. Punts de llibre 
2. Detalls amb llaminadures 
3. Decoració d’espelmes 
4. Decoració de caixes

US ESPEREM A TOTS/ES!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada