divendres, 13 de setembre del 2013

BENVINGUTS AL NOU CURS !!


Benvolguts i benvolgudes, us volem donar la benvinguda al nou curs i facilitar-vos tot un seguit d'informacions, que esperem sigui del vostre interès.
A les famílies de nova incorporació us volem donar la nostra més cordial benvinguda i desitgem que us afegiu a aquesta nova família que serà l'escola dels vostres fills i filles.
Haurem de continuar dotant l'escola de nous recursos materials, sonorització de les aules que van pujant, anar introduint projectors i nous equips informàtics, ampliar la dotació dels fons bibliogràfic, instruments musicals, material esportiu, ...
Per poder portar-ho a terme necessitem la col·laboració inestimable dels recursos de la cooperativa de pares i mares de l'escola. Així com ajuda per poder instal·lar els equipaments.
Són temps difícils per a moltes famílies, i cal tenir-ho present però alhora volem fer-vos reflexionar sobre la importància de l'educació dels vostres fills/es, una bona preparació i sobretot el que sàpiguen valorar tot l'esforç que cal fer per tirar endavant. Nosaltres, com a professionals, farem tot i més perquè tinguin una bona formació, però necessitem del vostre esforç i de la vostra coparticipació.
Tot seguit us facilitem un seguit d'informacions que esperem llegiu amb atenció.

Moltes gràcies i bon curs 2013/2014 !!!

L' Equip Docent
HORARI

Ed. Infantil i Ed. Primària : Mati: De 9 h a 12'30 h
                  Tarda : De 15 h a 16'30 h
  ENTRADES
 • Tots els alumnes entraran per la porta d'accés al centre, és a dir, la que dóna al parc.
  Primerament entraran els alumnes de Primària que aniran a fer fila al lloc assignat a la seva classe on els esperaran els mestres.
  Tot seguit entraran els alumnes d' Ed. Infantil que també aniran a la seva fila. En cas de necessitar comunicar alguna incidència es comunicarà a la conserge (l'Olga) que ho farà arribar a la persona corresponent.
  EXCEPCIONALMENT !!. Els dies 12 i 13 de setembre ambdós inclosos, els alumnes de P3 seran acompanyats pel seus pares o tutors tant a les entrades com a les sortides fins a l'aula durant el període d'adaptació. L'entrada i sortida es farà per la porta central on s'ubica la biblioteca.
  SORTIDES
  Els alumnes d' Ed. Infantil, al migdia, seran entregats per la porta de l'hort i les mestres els lliuraran personalment. A les tardes seran recollits a la porta de l'aula corresponent.
 • Ed. Primària sortiran: CI per la porta del mig i seran repartits a les famílies per les tutores , CM i CS per les portes de vidre. A partir de Tercer, tal i com està aprovat al Reglament de Règim intern podran marxar sols a casa * Perquè un germà/na pugui recollir a un germà petit cal que tingui una autorització, que es recollirà a secretaria, signada pels tutors i cal retornar-la a direcció.
 • MOLT IMPORTANT !!
  PER TAL DE PODER FER LES ENTRADES I SORTIDES AMB LA MÀXIMA ORGANITZACIÓ I RAPIDESA CAL MOLTA PUNTUALITAT .
 • Si algun alumne/a arriba quan la seva fila ja ha marxat s'esperarà amb la conserge , que un cop tancada la porta els acompanyarà a l'aula corresponent.
  Així mateix es demana que qualsevol comunicació per als mestres es faci a les sortides un cop lliurats els alumnes als seus pares. Si és una urgència cal comunicar-ho a la conserge que ho farà arribar al/la mestre/a corresponent.
 • ALUMNES EVENTUALS DE MENJADOR I ACOLLIDA
  Posar-se en contacte amb la persona encarregada de la gestió d'aquests serveis.
NOTA: ELS DIES DE PLUJA els nens i nenes d' Ed. Infantil i C. Inicial PODRAN SER ACOMPANYATS FINS A LA PORXADA. A partir de Tercer entraran i sortiran sols.

HORARIS DE PSICOMOTRICITAT O ED. FÍSICA
 • SI US PLAU, marqueu-vos el dia que els toca Psicomotricitat o Ed. Física als vostres fills/es AL SEU HORARI.
HORES
DILLUNS
DIMARTS
DIMECRES
DIJOUS
DIVENDRES
9 a 10
Cinquè
Sisè
Primer B
Segon A
Primer A
10 a 11
Sisè
Tercer
Segon A
Quart
Segon B
ESBARJO
11'30 a 12'30
P5 A
Segon B
Cinquè
Primer A
Primer B
MIGDIA
15 a 16
16 a 16'30
P5 B
P4 B
Quart
Tercer
P4 ABenvolguts pares i mares
Com cada curs els alumnes hauran de portar per a les sessions de Psicomotricitat o Ed. Física:
- xandall o roba esportiva
- mitjons antilliscants marcats amb el nom
- sabatilles esportives amb velcro fins a Primer de Primària a partir de Segon ja poden portar-les amb cordons.

Els alumnes de Primària, per tal de fer un treball de manteniment de la higiene corporal i adquisició d'hàbits saludables durant les sessions d' Ed. Física, hauran de dur una petita bossa amb el següent material:
- Tovallola petita (de mans).
-* Samarreta interior ( només a partir de Tercer )
- Sabó (petit recipient tancat).
- SABATILLES ESPORTIVES DE SOLA BLANCA ( per no ratllar el gimnàs )

Moltes gràcies per la seva col·laboració.                                                               Adrià Lorente, mestre d'Educació Física
 • SERVEI DE MENJADOR – gestionat per l'AMPA horari de 12'30 a 15'00 h
  Els alumnes que utilitzaran aquest servei tant fixos com eventuals han d'omplir la butlleta d'inscripció que ha facilitat l'empresa “ Aprèn jugant” i lliurar-la a la coordinadora del menjador (Magda).
  El servei de menjador funcionarà des del dia 12 de setembre per a tot l'alumnat del centre excepte pels alumnes de P3 que el podran utilitzar a partir del 17 de setembre
 • SERVEI D'ACOLLIDA
  Aquest servei el gestiona l'AMPA i funcionarà de 8 a 9 hores del matí i de 16'30 a 17'30 h, Els alumnes que utilitzaran aquest servei tant fixos com eventuals han d'omplir la butlleta d'inscripció que ha facilitat l'empresa “ Aprèn jugant” i lliurar-la a la coordinadora del menjador (Magda).
 • Les entrevistes amb els/les tutors/es o mestres especialistes seran en principi tots els DIMECRES a partir de les 12'35 h , un cop hagin sortit els alumnes. Recordeu que les entrevistes les poden sol·licitar tant els mestres com els pares.

RELACIÓ DEL PROFESSORAT , AMPA I PAS 
Podeu trobar-ho a l'apartat del blog de L'Equip de Cal Músic.
*NOTA molt important: A les reunions caldrà assistir sense els nens/es . Hi haurà servei d'acollida pels alumnes de Ed. Infantil i Cicle Inicial.
 
A cada classe s'haurà d'escollir una pare o mare delegat /-da de classe per tal de servir d'enllaç entre la tutora i el grup de pares, així com entre l' AMPA i cada classe.

2 comentaris:

 1. P3 no fan psicomotricitat?? Pq al horari no apareix.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bona tarda Lidia,
   si que fan Psicomotricitat, però amb les tutores no amb l'Adrià. Ja us explicaran l'organització a la reunió de la setmana vinent. Disculpa les molèsties, tens raó, no l'hem especificat.

   Salutacions

   Elimina