divendres, 10 de maig del 2013

Avui parlem de...


Descans i rendiment escolar

"Els vostres fills necessiten gaudir d'un bon descans per poder donar resposta a totes les activitats que fan al llarg del dia i per afavorir un bon rendiment escolar. El descans és el temps que dediquen a compensar l'esforç diari i a recuperar l'equilibri físic i psíquic. Els infants i joves descansen quan dormen, però també quan escolten música, passegen, xerren en família o simplement canvien d'activitat.

Hi ha diversos tipus de cansament: el físic, el mental i l'emocional. Si els vostres fills no descansen prou, poden reaccionar amb conductes inadequades, mostrar-se nerviosos, irritables, dispersos, adormits, amb baix nivell d'atenció,... i el seu rendiment escolar, per tant, es pot veure afectat.
Un bon descans és imprescindible perquè els vostres fills vagin a l'escola en unes condicions òptimes que els ajudin a assolir l’èxit en les tasques escolars".

Extret de Família i escola. Generalitat de Catalunya.




1 comentari:

  1. Tambien es importante q no vengan a casa cargados de deberes y examanes para q puedan t descansar,jugar y disfrutar de la familia.

    ResponElimina