divendres, 5 d’abril del 2013

Diada de Sant Jordi

TALLERS DE SANT JORDI
DIMARTS 23 D'ABRIL

Ja s'apropa la Diada de Sant Jordi i com sabeu fem tallers des de els més petits als més grans de l'escola tots junts compartint les diferents activitats que hem preparat. Els alumnes es barrejaran des de P3 a 6è i es realitzaran durant el matí a les pròpies aules. 

Aquest curs les manualitats seran el punt de llibre, la rosa i un pot portallapis, a més a més, tindrem un taller de maquillatge itinerant que anirà passant per les aules per tots aquells nens i nenes que es vulguin maquillar.
 
Per poder fer els tallers necessitem la vostra col·laboració, si us plau anoteu-vos a la graella que trobareu a l'entrada principal de l'escola.  Heu de posar un sol nom a cada guionet.

Paral·lelament, hi haurà instal·lat un llibre gegant al vestíbul per tal d'anar enganxant els rodolins, acròstics, poemes visuals, pictogrames... que els alumnes hagin inventat. D'aquesta manera confegirem un llibre entre tots.

Per la tarda, al gimnàs ens trobarem alumnes i mestres, i de la llegenda de Sant Jordi gaudirem. Des dels més grans, als més petits, un poema recitarem. I entre actuació i actuació els de sisè, llegiran poemes de Salvador Espriu. Aquesta festa es farà de manera interna.
LES ROSES RECORDADES 

Recordes com ens duien 
aquelles mans les roses
de Sant Jordi, la vella 
claror d'abril? Plovia
a poc a poc. Nosaltres, 
amb gran tedi, darrera
la finestra, miràvem, 
potser malalts, la vida   
del carrer. Aleshores
ell venia, benigna,
amb les flors, i tancava
fora, lluny, la sofrença   
del pobre drac, i deia
molt suaument els nostres
petits noms, i ens somreia. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada