divendres, 15 de març del 2013

ESTATUTS DE LA COOPERATIVA DE L'AMPA DE L'ESCOLA CAL MÚSIC

El dimecres 13 de març es van aprovar per majoria els Estatuts de la cooperativa de l'AMPA de l'escola Cal Músic. Adjuntem el document per a què feu un cop d'ull si esteu interessats:

Informem que el principal canvi ha estat en el termini de pagament de la quota escolar 2013-2014.

El pagament de la quota del proper curs es podrà efectuar:

  • Via transferència o via ingrés a l'entitat bancària. No s'acceptaran pagaments en metàl·lic a l'escola. (Des de l'AMPA, en breu us informaran del número de compte on s'hauran d'efectuar els pagaments).
  • El termini de pagament de la quota serà el dia 7 de setembre. Els pagaments es podran efectuar des de l'abril fins al mateix 7 de setembre. Aquest dia ha d'estar la totalitat de la quota pagada, si no és així, els nens no podran gaudir de llibres ni de material escolar.
  • Les famílies que acreditin circumstàncies greus justificades per afrontar la totalitat del pagament de la quota escolar pel 7 de setembre, s'hauran de posar en contacte amb la Junta de l'AMPA abans de l'inici del curs escolar i, conjuntament s'arribarà a un acord i a un compromís de pagament alternatiu que s'haurà de complir en els terminis acordats.
  • Els comprovants dels pagaments es podran entregar per tres vies: via e-mail a l'AMPA quotaampa@ampacalmusic.info, bústia de l'AMPA, o bé fent una entrega personal directament a l'AMPA. 

Des de la Junta de l'AMPA volem insistir en que la responsabilitat del pagament de cada quota escolar és de cada família. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada