dimarts, 15 de gener del 2013

ELECCIONS PER A LA RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR

Donada la possible falta d'incidència, de la informació que es va publicar a les cartelleres del centre, sobre el procés de renovació dels diferents sectors que formen part del Consell Escolar, us tornem a recordar que cal renovar 2 (dos) membres, del sector de “Mares/pares” d'alumnes.

Malauradament, aquesta vegada no s'han presentat candidatures per poder renovar els membres d'aquest sector. Amb aquest recordatori, volem animar a tots aquells i aquelles, mares i pares d'alumnes del centre, que considereu oportú dedicar una part del vostre temps, per treballar junts en la consolidació, evolució i millorar del nostre projecte d'Escola, a que presenteu la vostre candidatura pel vostre sector.

Tot i que els terminis per fer aquesta presentació s'han exhaurit, si es comunica alguna candidatura formalment en un plaç raonable, abans del dia de les votacions (16 de Gener), informarem oportunament, per tal de donar-li sentit a aquestes votacions.

En cas que no es presenti cap candidatura, procedirem a consultar amb el Departament la forma d'actuar, i proposarem que continuïn en el Consell els membres anteriors, escollits en passats processos d'elecció.

* DIA DE VOTACIONS SECTOR PARES: dia 16 de Gener de 2013
Horaris: S'habilitarà la mesa electoral en períodes intermitents (mentre hagi afluència a la taula) a les entrades i sortides d'alumnes del centre (a les 9 - a les 12.30 – a les 15.30 hores)
Tarda període continuat de 16.35 a 18.30

* PRESENTACIÓ CANDIDATURES: formulari a la Secretaria del Centre + 1 foto carnet.
Període exhaurit.

 
Com a excepció, i per possibilitar la renovació de càrrecs, facilitem l'oportunitat de poder presentar candidatures, No més tard del dia 14 de Gener, per així poder informar a les famílies i donar un període de reconeixement dels candidats i reflexió.

A la nostra escola, docents i famílies; Equip Directiu i Junta de l'AMPA, ja col·laborem intensament en la idea de la “Cooperativa”, amb tot el que repercuteix en el Projecte. Però és en el Consell Escolar on s'acorden els principis bàsics, la reglamentació i línies d'actuació mestres quecondicionaran tota l'organització escolar.
 
La veu de tots al Consell. Per discutir, dialogar, generar, valorar, evolucionar i salvaguardar la nostra idea d'Escola. Sempre intentant apropaments, reunir esforços, construir, dialogar, discutir en el respecte a les persones i en consideració a la legislació vigent i a la viabilitat de les propostes. Però sobretot, amb la finalitat d'aconseguir la millor seguretat, atenció, progrés i benestar dels nostres fills i alumnes.

Ara és el moment, PARTICIPA!

Us adjuntem un document on podeu veure les candidatures al Consell Escolar del sector Pares i Mares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada